Asking for trouble

geisha kaart 300x300 Asking for troubleMarceline Smith, het gezicht achter Asking for trouble, laat zich in haar werk inspireren door Japan en vintage-patronen. Zij maakt accessoires, cadeautjes, kaarten, broches, sleutelhangers, notitieboekjes en tassen. Het eerste waar mijn blik op viel, waren de hartvormige boekenleggers. Zo simpel, maar leuk! Ik ben dan ook een echte boekenwurm en gebruik dat soort dingen vaak. Ik ga ze snel mijn kant op laten komen. Handig trouwens dat er in de shop een optie is om de prijs in je eigen valuta te zien. Zo weet je wat je uitgeeft voor je afrekent. Voor mijn hartjesboekenleggers is dat bijvoorbeeld slechts 2 euro. En dan krijg ik er zelfs 2. Geen geld voor iets zo leuks. En nog handgemaakt ook . Ik mag mijn lezers trouwens een speciaal aanbod doen van Marceline: als je Hip & Hot noemt bij het afsluiten van je bestelling, dan krijg je gratis een door haar ontworpen prachtige ansichtkaart cadeau! Dus…gauw shoppen!

boekenlegger hart Asking for trouble

Dit bericht staat in de categorie: Cadeautjes

Kip met das

Plaats een reactie

*