Kant en klare surprises!

nagellak-surpriseSinterklaas is weer in het land. Ook bij hip & hot zijn we dus helemaal in de stemming van pepernoten, zwarte Pieten en onze Goedheiligman. Kindjes zetten hun schoen. Er worden lootjes getrokken en tja, straks moeten er dus ook weer surprises gemaakt… Geen zin in veel werk of veel materiaal in te kopen om zelf aan de slag te gaan om een surprise in elkaar te knutselen? Geen probleem, Sintsurprise.com doet het graag voor je! Hier bestel je namelijk kant en klare surprises.

Kant en klare surprises

Wat een uitvinding, je kunt daar dus gewoon een topsurprise aanschaffen zodat lootjes trekken ook voor de mensen die niet van knutselen houden leuk wordt. De surprise is hip en met oog op kwaliteit en detail door Sintsurprise zelf gemaakt.  Ze gebruiken papier en karton van goede kwaliteit, de mooiste kleurtjes acrylverf en stevige stropor (piepschuim) vormen. Je surprise moet natuurlijk niet al uit elkaar vallen nog voordat hij bij je bezorgd wordt, dus reken maar dat alles stevig gelijmd is.

Snelle levering

De kant en klare surprises worden direct na je bestelling gemaakt. Sintsurprises streeft er naar om je bestelling binnen 5 dagen te leveren. Let dus wel op dat je niet pas op het allerlaatste moment bestelt, want dan ben je te laat.

Uitkomst

Ik vind dit dus echt een uitkomst voor mensen die weinig tijd hebben of gewoon echt helemaal niet van knutselen houden. In elk gezin of groep mensen zit wel iemand die niet zo handig is met papier en lijm, of die een heel drukke baan heeft waardoor er geen tijd is om aan de slag te gaan. Het is sneu als zo iemand met een suffe surprise komt of zelfs helemaal niet meedoet met sinterklaasavond om die reden. Op deze manier is dat mooi opgelost!

Wel zelf knutselen?

Wie het juist heel leuk vindt om zelf te knutselen, maar (nog) geen inspiratie heeft, verzamelde ik vorig jaar de leukste surprises van mijn volgers op Facebook. Misschien staat jouw foto er ook wel bij! Je leest de blog over zelfgemaakte surprises hier.

pinguin-surprise

DELEN
Vorig artikelDe leukste surprise ideetjes
Volgend artikelEen kijkje achter de schermen bij PIKAJOE Fotoslingers
Judith van Wijk

Vrouw, 41, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here