Home Winkel ostheimer sprookjesfiguren Ostheimer Sneeuwwitje

Ostheimer Sneeuwwitje

 18.95

Ostheimer Sneeuwwitje uit de collectie sprookjesfiguren om mee te spelen of op de seizoenstafel te zetten. Spaar ze allemaal voor je kind! Houten dieren gaan een leven lang mee.

Uitverkocht

Beschrijving

Ostheimer Sneeuwwitje (25050) uit de collectie sprookjes kent ieder kind! De Sneeuwwitje is met de hand gemaakt en voelt prettig aan in een (kinder)hand. Leuk om aan te schaffen als je over het thema sprookjes of dwergen werkt, of als je figuurtjes zoekt die de kinderen kunnen gebruiken in hun sprookjesspel. Sneeuwwitje is 15 cm groot. En ze past natuurlijk perfect bij de Zeven dwergen!

Creativiteit en fantasie

Ostheimer speelgoed maakt creativiteit en de fantasie in kinderen los. De visie hierbij is dat het speelgoed qua materiaal en vormgeving een eenheid is met de natuur. Houten speelgoed is de tegenhanger van plastic, wat minder lang meegaat en er vaak niet zo mooi uit ziet. De houten figuurtjes hebben zoveel speelmogelijkheden en zijn prachtig om gewoon neer te zetten. Ze nemen bovendien weinig plek in, waardoor het perfecte cadeautjes zijn. Spaar ze allemaal! Elke verjaardag een Ostheimer diertje en een kind breidt langzaam de hele collectie uit. Zo ontstaan er telkens nieuwe speelmogelijkheden. De figuurtjes zijn duurzaam en gaan een leven lang mee. Als de kinderen er mee uitgespeeld zijn, bewaar je ze voor de kleinkinderen later. Die zullen er weer net zoveel plezier van hebben.

Veilig en biologisch spelen met Ostheimer Sneeuwwitje

Uitgangspunt van Ostheimer is dat er alleen veilige producten worden gebruikt voor kinderen en de natuur. Daarom worden alle Ostheimer figuren gemaakt van hoogwaardige, biologische houtsoorten (Esdoorn, Essen of Linde) met PEFC certificering, die komen uit de directe omgeving. Daarmee is herbebossing verzekerd.
De gebruikte kleurstoffen en oliën zijn milieuvriendelijk (Öko Tex gecertificeerd). Ze voldoen daarmee aan de hoogst mogelijke eisen. De gebruikte kleuren zijn natuurkleuren, zweet- en speeksel vast en zonder chemische toevoegingen en dus volledig gifvrij. ( DIN EN 71) Aan het einde van het maakproces gaat elk figuurtje in een oliebad ter afwerking en bescherming tegen vuil en stof. De productie wordt lokaal uitbesteed. Alle producten worden door Ostheimer afgewerkt en gecontroleerd en voorzien van het label en het Ostheimer stempel, waarmee de kwaliteit wordt gegarandeerd.

7,251FansLike
4,119VolgersVolg
5,557VolgersVolg
12AbonneesAbonneer

Instagram