2zusjesenjan

Er kwam een stoer rompertje over de post. Het was van dat lekkere stretchspul, waardoor het niet zo stug zit. En helemaal leuk, een hippe robot op de voorkant! Yuren heeft er al veel plezier van gehad. Jammer dat het nu weer wat slechter weer wordt, want alleen een rompertje kan dan niet meer. Maar gelukkig zag ik op de website van 2zusjesenjan, waar het rompertje vandaan komt, dat ze ook heel leuke shirtjes met applicaties hebben. En dan niet zomaar applicaties, maar supergave, zoals de oldtimers en het blikken speelgoed. Ook voor de meiden en zelfs de mama’s zijn er hippe opdrukken verkrijgbaar! En heb je zelf een leuk idee? Laat het 2zusjesenjan weten en zij gaat kijken of het realiseerbaar is.

Hip & Hot mag namens 2zusjesenjan een shirtje met applicatie naar keuze beschikbaar stellen voor de winactie. Je moet er wel wat voor doen. Laat ons via dit formulier weten hoe de vier ‘Vintage Dames’ heten die op de siteeplaatst zijn. En wie weet ben jij straks de winnaar! Deze actie loopt tot 25 oktober 2010.

Vorig artikelKnotsknetter vernieuwd!
Volgend artikelEen boek van je kindertekening
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in