5 handige producten voor mama’s (en papa’s)

Love2bemamawebshopMijn blogcollega Linda van Love2bemama heeft gisteren haar webshop geopend! Hier vind je eigenlijk vooral producten die superhandig en innovatief zijn voor ouders. Producten die het leven net wat makkelijker maken als je mama wordt, of al mama bent. Nou, als bijna-mama van 4 kinderen klinkt dat me als muziek in de oren! Tijd om eens rond te snuffelen.

Ik deel 5 producten met jullie die mij absoluut aanspraken!

1. In mijn vriendenkring doen we niet aan babyshowers, maar voor bij wie dat wel gedaan wordt, vind ik dit superleuke invulkaarten BABY om daar uit te delen. Zo leuk om te weten wat iedereen denkt over de baby. Dat vind ik nu ook. De ene gokt een jongen, de ander een meisje en ook over de naam wordt veel gespeculeerd.

baby invulkaart

2. Er is een bepaalde leeftijd waarop kinderen consequent hun schoenen aan de verkeerde voet doen. Ik heb me al vaak afgevraagd waarom. Want het is net alsof ze het ALTIJD verkeerd gokken. Nooit de ene keer goed en de andere keer fout. Anyway, er blijken dus dierenstickers te bestaan die je in de schoenen van kinderen kunt plakken, zodat ze kunnen zien of het plaatje klopt. Schoenstickers heten ze, en Love2bemama verkoopt ze. Handig!

schoensticers

3. Toen wij dit huis kochten en een nieuwe keuken uitkozen, was het een bewuste keuze om de oven hoog, te hoog voor kinderhandjes, te plaatsen. Maar niet iedereen heeft daar over nagedacht, of misschien had je nog geen kinderen toen je je keuken uitkoos? Dan is deze transparante ovenbeschermer wel heel fijn: zo voorkom je dat je kindje zijn of haar handjes brand aan de hete oven!

ovenbeschermer

4. De Aqueduck kraanverlenger is naast handig ook geweldig grappig. Wedden dat het je kindje zal motiveren om zijn handen na het plassen uit zichzelf te wassen? Dat is bij ons namelijk best wel eens een probleem, ook omdat ze er inderdaad net niet goed bij kunnen. Een kraan verlengen zou dus ideaal  zijn, zeker ook  met de hendel erbij. Tip!

kraanverlenger voor kinderen

5. Tot slot, als mama van eczeem-kindjes, vind ik het product “scratch me not” ook een uitkomst. Als het kindje in mijn buik ook last krijgt van eczeem en met die scherpe babynageltjes zijn of haar hele huid kapot krabbelt, lijkt me dit een prima oplossing. Het zorgt ervoor dat krabben in ieder geval niet met nageltjes gaat, want er zit dan een lapje stof omheen. Voor ‘s nachts zeker heel fijn, want die sokjes die ik altijd probeerde, werden hier zo weer uitgetrokken. Nog niet getest dus of het werkt, maar het klinkt hoopvol!

Scratch me not

Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment van de Love2bemama webshop. Ben je benieuwd naar alle andere leuke producten en handigheidjes? Ga dan snel zelf kijken!

love2bemamawebshop

Vorig artikelVrolijk pasen!
Volgend artikelWin een hele gave Instax camera!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in