AAITSKI!

baby-aaitskiCoolafied T-shirts. Zo noemen ze dat bij AAITSKI! En gelijk hebben ze. Die T-shirts zijn namelijk ook cool! Ik kan het weten, want ik heb er eentje thuis liggen voor mijn dochter. Hij is nog een beetje groot, maar lèuk! Een felblauwe met een pandabeer er op. De eerste reactie van mijn dochter toen ik het pakketje opende: “Deze leuk, mama!” Ze wilde ‘m meteen aan. Het is echt zo’n hip, opvallend kleurtje blauw, waardoor je echt de blits maakt. Voor klein een groot, jongen of meisje, er zijn zoveel leuke prints dat het echt lastig kiezen is. Wat dacht je van de “Bulldowzah” voor een stoer jochie? Of die “Afroboy“,  ook echt geweldig! Er zijn trouwens niet alleen maatjes voor de kleine kids, ook de mama’s en papa’s en de pubers kunnen hun slag slaan. En das maar goed ook, want als puber wil je er natuurlijk graag “coolafied” bij lopen!

afroboy

Zo hip en cool dus, dat het vast niet gaat lukken, om het bij 1 shirt te houden. En dat hoeft ook helemaal niet! Want AAITSKI! geeft Hip & Hot lezers een korting van 10% op elke Tee. Kun je er dus met gemak 2 of meer bestellen, want hoe meer je besteld, hoe meer eurootjes korting! Vul de code HIPENHOT in de korting is van jou! De actie loopt tot 9 juli 2009.

pingpandasterre

Vorig artikelLovebottles
Volgend artikelEssies
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in