Akua-Ba

Shirt akuabaGeluk tijdens de zwangerschap, wie wil dat nou niet? Dat wens je iedereen. Een oude Afrikaanse legende vertelt het verhaal van Akua. In deze legende helpt een houten pop, gedragen op de rug van Akua, haar om zwanger te worden en een prachtig kindje te krijgen. Akua-Ba verkoopt fair trade katoenen zwangerschapsshirts. Op de rug van deze shirts staat het symbool van een houten pop van Akua. Niet te opvallend trouwens, het shirt is heel draagbaar. De kleur is in prachtig grijs, fuchsia, zwart of  wit verkrijgbaar en het is een superhip model! Ik mocht er eentje uitproberen, en hoewel ik niet zwanger ben, stond het shirt me prima. Dus, ook de niet zwangeren kunnen hun hart ophalen met het shirt van Akua-Ba. Het zwangerschapsshirt is verkrijgbaar in de maten XS, S, M en L en blijft ook na het wassen heel mooi. Het is onder andere verkrijgbaar in de webshop van Shak-Shuka.

Akua-ba shirt

Akua-Ba stelt voor Hip & Hot een hip zwangerschapsshirt beschikbaar. Het enige dat je hoeft te doen om hier kans op te maken, is een mailtje naar contact sturen waarin je vertelt waarom jij dit shirt graag zou willen hebben. Wie weet mag je het over een maandje in ontvangst nemen! En wie weet brengt het symbool van de pop op de rug  je wel geluk… Deze actie loopt tot 19 augustus 2009.

Akua

Vorig artikelDressUps Kids
Volgend artikelLittle Travellers
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in