Allemachtig Prachtig!

Allemachtig Prachtig is een webwinkel voor woonaccessoires in landelijke stijl. De eigenaresse vindt het belangrijk dat alle spulletjes betaalbaar zijn en voor een breed publiek toegankelijk. Ze verkopen naast Clayre & Eef en Ralph Smits het exclusieve label 100% LEUK met handgemaakte canvasdoeken, harten, kussens etc. Hierdoor proberen ze zich te onderscheiden van de vele webwinkels die er zijn. Naast woonaccessoires verkopen we ook sjaals. Voor onder andere prachtige kussens, geurkaarsen, lampenkappen, fotolijstjes, kapstokken, harten, vogelhuisjes en veel meer. Eenmaal online wil je alles wel bestellen! Allemachtig Prachtig komt ook op verzoek bij je thuis voor een gezellige woonparty voor vrienden en vriendinnen. Leuk!

Namens Allemachtig Prachtig mogen wij de april-editie van het magazine Daphne’s Diary weggeven, is een leuk nieuw landelijk woonmagazine. Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen! Laat ons via dit formulier weten: wat is de prijs van het Magazine Daphne’s Diary editie 3? Deze actie loopt tot 14 mei 2012.

Vorig artikelAlles Lief
Volgend artikelLangZalZeLeven, feestwinkel met een retro randje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in