Alles over Kinderen

bola_fuchsia_lijnenKen je de website van Alles over Kinderen al? Je vindt er onafhankelijke informatie over allerlei onderwerpen. Vanaf het mama willen worden, tot het mama zijn van een kleuter. Ik heb er al regelmatig zitten neuzen tussen de schat aan waardevolle informatie die ik er tegenkwam. Heel verhelderend, soms. Maar er is meer. Alles over Kinderen heeft namelijk ook een webshop met heel hippe spulletjes! Een greep uit de collectie: draagdoeken, bola’s, autostoelhoezen in felle kleurtjes, babylegs, voetenzakken, noem maar op. Wat ik erg leuk vond, is de Magic 3d box. Hiermee kun je tot je kindje anderhalf is een 3d afdruk van het voetje en handje maken. Leuk voor later!

magic3d_beide

Namens Alles over Kinderen mag Hip & Hot een Magic 3d box weggeven. Vertel ons via dit formulier wat jij nog mist in de shop, en onder de inzenders wordt zo’n leuk pakketje verloot. Deze actie loopt tot 28 augustus 2009.

Alles over kinderen screendump

Vorig artikelCharmant Sieraden
Volgend artikelTumbling Animals
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. wat een geweldige actie dit! ik hoop dat ik win, zo’n aandenken als dit aan de babytijd van je uk is gewoon te mooi!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in