Appeltjes & Peren

combinatiekruikezakkenWie zwanger is, die koopt ‘m: het voedingskussen. Ideaal voor als je borstvoeding geeft en eigenlijk ook wel voor het geven van een flesje. Bovendien kun je die kleintjes er heerlijk opgerold in leggen op de bank ofzo. Lekker veilig. Maar na zo’n maand of 6 gaat dat ding vaak de kast in. Je kindje ligt dan in een wipstoeltje, in de box of gewoon op een kleedje op de grond. Voor het voeden heb je ‘m ook niet echt meer nodig, dat gaat nu prima zonder voedingskussen. Je kindje is niet meer zo’n slappe pop. Toch zonde van het voedingskussen. Zeker nu ik weet dat er iemand in Nederland is die daar een heel kleurige en handige oplossing voor heeft gevonden! Kijk maar eens op Appeltjes & Peren. Naast de ontzettend fleurige en hippe voedingskussen hoezen die je er kunt kopen, heeft Appeltjes & Peren een poefhoes ontworpen. Deze schuif je zo over je opgerolde voedingskussen en voila, je hebt een hartstikke hippe poef voor op de baby- of kinderkamer! Had ik dat nou maar eerder geweten. Naast de poefhoes verkoopt Appeltjes & Peren nog veel meer leuks, in allerlei felle kleurtjes en superhippe stofjes. Ga maar gauw kijken!

Voor Hip & Hot heeft Appeltjes & Peren deze maand een leuke actie. Wie in april 2009 bestelt krijgt een voedingskussen met hoes in plaats van €59,95 voor maar €49,95. Maar liefst 10 euro korting dus! Vul bij het opmerkingenveld de actiecode ‘hipenhot’ in.

serie-poefhoezen

Vorig artikelLily-Balou
Volgend artikelTandendoosje
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in