Applepiepussy

pussyApplepiepussy. Dat is dus echt een site waar je je eerst even moet oriënteren. In eerste instantie kwam het op mij wat chaotisch over. Wat haal je hier nou? Is het de moeite waard om te blijven hangen? Intussen kan ik volmondig zeggen: ja! Neem er de tijd voor, bekijk de website goed. Je vindt er zoveel bijzondere spulletjes! Ik help je even op weg. Kijk bijvoorbeeld eerst eens in de shop tussen de sieraden. En klik op de Lucky Pussy’s. Die hebben dus echt mijn hart gestolen.  Ze hebben allemaal een eigen betekenis, zien er zo grappig uit dat je ze met veel plezier aan je ketting hangt en ze schijnen nog geluk te brengen ook! untitledEen topcadeau dus voor iemand die wat mazzel kan gebruiken, maar evengoed een leuk weggevertje bij je bruiloft bijvoorbeeld. Ook de hangers van authenthieke Chinese scherven vind ik erg leuk. Ik kreeg er eentje opgestuurd die ik al vol trots heb gedragen. Superorigineel, wie heeft zoiets nou? Maar ik ben nog niet klaar. De Grow-a-note kaartjes zijn natuurlijk helemààl hip en leuk als cadeau. Lees op de website van Applepiepussy even hoe het werkt, want ook dit is weer echt iets om te onthouden. Net als de Fairy Tea, de Wish Wisely en de Mysterie Bags, waar je een zakje spulletjes krijgt uit eerdere collecties, o zo leuk!

Hangerschinees

Hip & Hot mag van Applepiepussy 2 Fresh Fish zippies weggeven. Hiervoor moet je even op de site zoeken aan hoeveel producten in de shop van Applepiepussy.com een visje prijkt. Vul het antwoord in op dit formulier en wacht af of jij iets gewonnen hebt uit deze bijzondere webshop! De actie loopt tot 21 september 2009.

pussybag

Vorig artikelUitgeverij Snor
Volgend artikelKiwikids
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in