Babybips

babyknapzakVandaag op Hip & Hot weer eens een webshop die originele kraam- en babycadeaus verkoopt. Het begint al bij de naam, die misschien niet eens zo heel uniek is, maar wel grappig. Babybips. Wat ik echt heel leuk vind, zijn de babyknapzakken en de basiskraamcadeaus. Bij deze laatste is een leuke hydrofiele doek tot luier gevouwen, waar vervolgens andere leuke spulletjes in zitten. Dat ziet er zo hip uit! Leuk om te geven, leuk om te krijgen. En…helemaal niet duur. Natuurlijk verkoopt Babybips ook de wat meer standaard dingen, zoals labeldoekjes, rompertjes met grappige teksten en knuffels. Maar ik ga toch echt voor die toffe geef-pakketjes!

Kraamcadeau babybips

Op Hip & Hot kun je nu een mama-momentje van Babybips winnen, een speciaal pakketje voor de kersverse mama. Op de foto kun je zien wat dit precies inhoudt. Laat via dit formulier weten wat jij als papa of mama graag voor cadeautje zou willen krijgen tijdens de kraamtijd. Het origineelste idee wordt beloond met het mama-momentje! Deze actie loopt tot 6 september 2009.

mama aqua mama roze
Vorig artikelHip Hout
Volgend artikelHappyMOMs
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in