Babybladen

magazinesKen je de website Babybladen al? Hier vind je de leukste magazine’s voor (aanstaande) papa’s en mama’s. Vol met shopping-tips, ervaringsverhalen en handige weetjes en nieuwtjes. Ook op de website vind je veel informatie. Interessante boeken, handige websites voor originele geboortekaartjes en de leukste webshops op het gebied van baby- en kinderspul. De bladen Kindje op Komst en Baby’s eerste jaar zijn ook leuk voor de mannen. Ik weet niet of mijn wederhelft blij is dat ik dit vertel, maar hij leest ze ook!

Wil jij een gratis het laatste nummer van Baby’s eerste jaar ontvangen? Dat kan, want Hip & Hot mag er 5 weggeven! Stuur een mailtje via dit formulier en vertel wat jij de leukste webshop vindt die je op Babybladen.nl kunt vinden.

babybladen

Vorig artikelShak-Shuka
Volgend artikeldoor Noor
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in