Babyboel

kruikenzak-stipenkantrozeMijn dochter werd geboren en wij woonden toen nog, in afwachting van de oplevering van onze nieuwbouwwoning, op een 2-kamer appartement. Mijn dochter sliep dus bij ons op de kamer en hoewel dat best praktisch was, vond ik het jammer dat ik geen kamertje kon inrichten. Toen ze 1 was verhuisden we en haalde ik de schade alsnog in. Haar kamertje werd superhip: lekker veel ruitjes en stippen in rood en roze. Helaas kon ik in die sfeer geen geschikte hoes vinden voor het aankleedkussen. Via via kwam ik toen terecht bij de webwinkel Babyboel. Elske, de eigenaresse, is super-handig met naald en draad! Helaas stonden er geen kussenhoezen op de website, maar ik besloot brutaal te zijn en haar te mailen of ze mij wilde helpen. Dat wilde ze wel. De hoes is fantastisch geworden! Hij past perfect op het kamertje, ik ben er heel blij mee. Alleen het ontvangen via de post was al een feestje, want Elske had het zorgvuldig en leuk ingepakt en er worden geen verzendkosten gerekend! Dat noem ik nog eens service. Bij Babyboel kun je vooral terecht voor vrolijke, hippe en handgemaakte producten voor de originele Hollandse baby- en kinderkamer. Echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen! En zie je iets leuks, maar net in een verkeerde kleur of verkeerd stofje? Schroom dan niet om even contact op te nemen. Meestal is het geen probleem om aan je wensen te voldoen.

handdoek-tulpen handdoek-delftsblauw

Babyboel stelt voor Hip & Hot 2 superleuke badhanddoeken beschikbaar t.w.v. 7,95 euro per stuk. Wil je hier kans op maken? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Wij verloten de handdoeken onder alle mensen die zijn ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Deze winactie is afgelopen, de handdoeken zijn gewonnen door Lieke Oosting & Gabrielle Arler.

babyboel-producten

Vorig artikelPoeba
Volgend artikelMostly Magnets
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in