Babyfeestjes

Kijk, daar zou ik nou best door verrast willen worden in mijn kraambed straks. Zo’n leuke kraamontbijtmand van Babyfeestjes. Een heerlijk cadeau met hopelijk allemaal lekkere dingen die ik de afgelopen 9 maanden niet mocht. Jammer dus, dat ik verder dan 10 km van Dordrecht af woon. Maar een superleuk idee! Babyfeestjes heeft trouwens nog meer leuke ideetjes. Naast de kraammanden, verkopen ze ook babyboeketten, luiertaarten (die horen er toch een beetje bij met zo’n geboorte en zijn bovendien erg praktisch), spulletjes voor een geslaagde babyshower of geboortebedankjes. En heel handig vind ik ook de categorie 1e verjaardag. Vol met leuke accessoires om elke 1e verjaardag tot een groot succes te maken!

Babyfeestjes biedt de Hip & Hot lezer deze hele maand 10% korting op je bestelling. De kortingscode die je hiervoor moet invullen is 0102. Daarnaast is er tevens een winactie. De prijs is een waardebon van 20 euro, waarmee je zelf iets leuks kunt uitkiezen om aan iemand cadeau te geven, of misschien wel voor jezelf. Laat ons via dit formulier weten waar van is de zwangere buiktaart gemaakt? Wie weet kun jij dan straks dat overheerlijke ontbijtje bij iemand laten bezorgen, gewoon gratis en voor niks! Deze actie loopt tot 17 mei 2010.

Vorig artikelMerciMilleFois
Volgend artikelBobbeez
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in