Mighty Buggy Hooks & Soft Buggy Cup

mighty_buggy_hooksSoms zijn er van die mensen die ineens een heel praktisch idee hebben. Ze ontwikkelen het idee en brengen het op de markt. Als jij dat product dan vervolgens ziet denk je: waarom heb ik dat niet bedacht? Dat had ik toen ik de Mighty Buggy Hooks en de Soft Buggy Cup zag. Superhandig voor aan iedere kinderwagen. Je hangt je tas aan de haken en je gooit het flesje, de speen of je sleutels in de Buggy Cup. Nooit meer zoeken naar de spulletjes, altijd direct bij de hand! Ze verkopen deze handige artikelen bij Bewuste Ouders.

soft_buggy_cup

Vorig artikelHappy Sunny Days!
Volgend artikelNoeks
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Ikzelf heb onlangs ook iets soortgelijks gekocht voor minder geld. Ik was ook helemaal blij toen ik het online tegenkwam en dacht ook ‘wat en uitvining!’ Ben er erg blij mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in