Blij als mij

S6301883Niks teveel gezegd, van deze webshop word je echt Blij als Mij! Whoopie, wat een leuke goodies. Ik kan het weten, want ik kreeg een paar superleuke spulletjes thuisgestuurd en ik werd inderdaad helemaal happy. De babushka-sleutelhanger, superhip natuurlijk, hangt al meteen aan mijn fietssleuteltje. En ik zìe mensen denken als ze het zien: wat leuk! En dat is het dus ook. In de webshop van Blij als Mij worden allerlei handgemaakte spulletjes verkocht voor jezelf of je kindje. Je kunt denken aan slabbetjes, applicaties, stofjes, feestslingers, vrolijke boekenleggers, decoratiepoppetjes, stofjes en nog veel meer. Geweldig vind ik ook die kersenveters, wedden dat die veel bekijks zullen hebben? En naai zo’n leuke babushka-applicatie op een shirtje van de Hema en je hebt voor nog geen tientje een superhip shirt voor je kindje.

poppetjesblijalsmij

Blij als Mij is zo gul geweest om een pakketje samen te stellen wat ik weg mag geven aan een van de lezers van Hip & Hot. Een pakketje waar je blij van wordt, met een boekenlegger, een paar stofjes en lintjes. Je hoeft dit keer geen moeilijke vraag te beantwoorden, ga gewoon naar de site en kijk wat jij het leukste handgemaakte artikel vindt. Laat het weten via dit formulier en je maakt kans om dubbel blij te worden: dat je gewonnen hebt en van de prijs! Deze actie loopt tot 15 september 2009.

S6301873

Vorig artikelGiggleberry
Volgend artikelLoFff
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in