Bulbby

crecheboekjeVoor wie op zoek is naar gepersonaliseerde cadeaus voor kindjes en baby’s kan onder andere terecht bij Bulbby. Zij verkopen tassen, kleding, stickers, boeken en fotoalbums voorzien van naam. Je kunt uit vele ontwerpen en kleuren kiezen, en bestellen gaat heel makkelijk. Erg leuk vind ik de crècheboekjes. Lekker stevig en voorzien van eigen naam van je kindje. De juffen (of meesters) kunnen elke dag in het boekje schrijven wat je kindje gegeten heeft, hoeveel het geslapen heeft en wat er verder nog aan bijzonderheden te melden is. Ook leuk voor later om nog eens terug te lezen! De tassen zijn ook erg gaaf. Lekker stoer en verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Je kunt dus precies kiezen wat je nodig hebt. Ga dus gauw kijken op de site van Bulbby als je nog op zoek bent naar een hip of stoer artikel met naam.

mini-messengerbag

Hip & Hot mag namens Bulbby een juniorrugzak naar keuze weggeven. Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Laat via dit formulier het antwoord op de volgende vraag weten: Wat is de afmeting van de juniorrugzak? Deze actie loopt tot 2 oktober 2009.

bulbbyshirt

Vorig artikelZazou.eu
Volgend artikelMadeByMo
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in