Charlie Choe Sleepwear

De winter komt eraan, de nachten worden weer kouder. Wat is het dan fijn als je ‘s nachts een lekkere warme pyjama aan kunt doen. Bij Charlie Choe kun je van die warme pyjama’s kopen en wat helemaal leuk is, is dat ze er ook nog eens super mooi uitzien. De nieuwe collectie bestaat uit prachtige broeken, gemaakt van zachte jersey stof en verkrijgbaar in vijf verschillende dessins. Bij de broeken kun je mooie shirts kopen, met of zonder mouwen. Ik moet zeggen dat ik zelf helemaal niet van de pyjama’s ben, of ja ‘s nachts liever niet. Maar zulke leuke pyjama’s zijn natuurlijk ook erg fijn om gewoon lekker op de bank te dragen. En als de winter zo koud wordt als ze voorspellen, dan denk ik dat ik toch wel erg blij zou zijn met zo’n warme pyjama van Charlie Choe.

Ga je een pyjama bestellen bij Charlie Choe, maak dan gebruik van de code HH102011, want dan krijg je namelijk gratis een gezichtsmasker t.w.v. 2,95 euro. Komt je bestelling boven de 10 euro, dan is het verzenden ook nog eens gratis.

Vorig artikelGreen Energy Toys
Volgend artikelOp avontuur met Uki
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in