Co & Co

overzichtCo & Co stuurde mij echt superleuke laarsjes op. Wat een leuk product, deze paintable boots! Je zoon of dochter kan zich helemaal uitleven met de bijgeleverde verf op zijn of haar laarzen. Alle creatieve uitspattingen vinden hun weg op het rubber. Wedden dat buiten spelen in de regen nooit meer een probleem is met deze laarsjes aan? Naast leuk voor je eigen kind, zijn ze natuurlijk ook leuk voor jezelf. Ze zijn namelijk beschikbaar in maat 25 tot en met 40. Wat dacht je van een paar laarzen voor de hippe en creatieve papa’s? Ik vind het in elk geval helemaal leuk en ga het zeker in gedachten houden voor de komende verjaardagen van menig vriendje of vriendinnetje van mijn dochter. Te bestellen dus bij Co & Co (die trouwens nog veel meer leuke spullen verkoopt, zoals de Plasmacar en houten letters!)

En hoera! Je kunt deze hippe paintable boots winnen! Twee keer zelfs, dus meer kans. Je moet dan natuurlijk wel nog even een vraag beantwoorden: hoe komen kinderen vooruit op de Plasmacar? Het antwoord mail je natuurlijk weer naar contact. Deze actie is geldig tot 1 augustus 2009.

picture

Vorig artikelAlbelli
Volgend artikelHabbekrats
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in