Colorbaby

bisougold10120Als je nog op zoek bent naar een hip badpak of zwembroek voor je babyzoon of dochter, dan zou het best eens kunnen dat je daar bij Colorbaby voor gaat slagen. Ze verkopen er zwempakjes met ingebouwde kurken, superveilig dus! Zowel voor de jongens als de meisjes. Daarnaast hebben ze een heel scala aan speelgoed van Liliputians, mijn favoriete merk (want educatief) en superleuke brievenbus-kraamcadeautjes. Weer een webshop voor je favorieten!

bootbee_517

Als je deze maand iets bestelt bij Colorbaby en bij je bestelling de code Hip&Hot vermeldt, krijg je maarliefst 15% korting op het gehele assortiment! Let op: de korting wordt achteraf berekend en teruggestort, i.v.m. het automatische bestelsysteem van Colorbaby. Deze actie loopt tot 14 juli 2009.

liliputians-krokodil

Vorig artikelJuffrouw Juul
Volgend artikelBelly Bandit
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in