Danidou

pers_tortilette_dodu_tortilouKnuffels zijn er in alle soorten en maten. Maar het is allemaal massa-productie en weinig unieks aan. Vaak wil je juist een heel persoonlijk cadeautje geven. Bijvoorbeeld aan je pasgeboren nichtje of het kindje van een vriendin. Dan hoef je bij de grote warenhuizen niet te gaan kijken, want daar vind je alleen knuffels die je in miljoenen huishoudens zult terugvinden. Maar, Hip & Hot zou Hip & Hot niet zijn als ze iets heel hips, liefs èn unieks op knuffelgebied voor je had gevonden! Danidou. Bij Danidou kun je een lief knuffelvriendje laten haken, helemaal afgestemd op het kindje dat er voor gaat zorgen. Je kiest zelf het materiaal, de kleur en de accessoire en geeft het zo het karakter dat je wilt.

pers_minou

Hip & Hot mag een Bouboulle weggeven. Hiervoor moet je antwoord geven op de volgende vraag: welk dier is een Nounouille? Klik hier om mee te doen aan deze winactie. Deze actie loopt tot 23 augustus 2009.

pers_tortouille

 

Vorig artikelGeboorteraamsticker
Volgend artikelBelmijnmama
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Oh die wil ik! Spannend! Maar goed met mijn geluk al het wel weer niks worden 😉
    Gelukkig heb ik Gribbelette al!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in