Daydreem Designs

Gegraveerd TheelichtjeHij, van Daydreems Designs, heeft de kunst van het graveren zichzelf aangeleerd. Hij heeft er moeite mee om zichzelf een kunstenaar te noemen, maar hij is het wel. Eigenlijk al zijn hele leven. Het begon allemaal met pennen en potloden. En in de loop der jaren ontwikkelde hij zich tot iemand die van glas en hout de prachtigste kunstwerkjes maakt. Heel simpel en sereen, maar zo mooi! Gewoon om neer te zetten, maar ook om te gebruiken. Voor een bijzonder etentje bijvoorbeeld. Of een bruiloft waar je de champagne uit een speciaal glas wilt schenken. Ik vind ze schitterend, een waar kunstwerkje in je huis. Zulk glaswerk mag gezien worden!

Gegraveerde glazen

Als je deze maand iets bestelt in de Etsy Shop van Daydreem Designs, en je komt boven de 20 dollar, dan krijg je er gratis een glazen votief cadeau.

wijnglas

Vorig artikelLittle Travellers
Volgend artikelGeboorteraamsticker
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in