De Blond Amsterdam babylijn, bij Roos & Tijn!

romper blond amsterdamIk ontdekte de babylijn van Blond Amsterdam voor het eerst op de Kleine Fabriek dit jaar. Ik heb zelfs nog even met de dames staan praten toen. Op dat moment wist ik al dat ik kleine Fee in mijn buik had zitten. Ik werd dan ook meteen verliefd op het roze stofje met de lieve olifant. Maar, dat kon ik met niemand delen, want we hielden het geslacht geheim. Ik was dan ook blij verrast dat Albertine van Roos & Tijn mij zowel een rompertje als een slaapzakje van Blond Amsterdam opstuurde! Het duurde even voor ik het jullie kon laten zien, maar inmiddels is Fee in de romper gegroeid. Ze weegt intussen 5070 gram, van die mini baby bij de geboorte is niets meer over. Maatje 50 en 56 kunnen de kast alweer in. Of uit, is maar net hoe je het bekijkt.

Fee in Blond Amsterdam

Maar goed, zo kon ik dus gisteren Fee in haar nieuwe Blond Amsterdam romper hijsen en fotootjes maken. Het staat haar super! Nog even en dan past de slaapzak vast ook.

Terwijl ik de website van Roos & Tijn bezoek, omdat ik het linkje eraan wil hangen voor deze blog, zie ik dat ze nog veel meer leuke kinderkleding verkoopt! Kidzart, Moodstreet, Maxomorra en Molo bijvoorbeeld. Tijd om eens goed te gaan kijken dit weekend, want Sterre is toevallig net uit al haar kleding gegroeid…

Wat vinden jullie het leukste merk dat Roos & Tijn verkoopt?

Blond Amsterdam babylijn

Vorig artikelEen kijkje achter de schermen bij… Anouk van Post & Papier
Volgend artikelZo verwen jij je moeder ècht
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in