De Kinderboetiek

loopfietsje-gepettoEr is heel wat leuk houten speelgoed op de markt. Ik heb een voorkeur voor houten speelgoed ten opzichte van plastic, omdat het duurzaam is en er mooi uit ziet. Zo heeft mijn dochter al een hele verzameling, en die groeit nog steeds. Nu het mooi weer wordt, ging ik ook op zoek naar buitenspeelgoed. Wij zijn gezegend met een prachtige binnentuin en heel veel kindjes, daar kun je als peuter dus ideaal spelen! Bij de Kinderboetiek vond ik geweldig leuke houten stepjes van het merk Gepetto. Deze stepjes worden gemaakt van beukenhout en zijn geverfd in felle kleuren kindvriendelijke verf. En omdat kinderen van dieren houden, zijn de stepjes gevormd als dier. Ik vind de giraf zelf het leukste, die lange nek, super! Naast houten steps en loopfietsjes verkoopt de Kinderboetiek nog veel meer leuke kinderspulletjes, zoals baby- en kinderkleding, handgemaakte geboortecadeaus/bedankjes en kinderservies. Dat laatste is ook echt de moeite waard om eens te bekijken! De melamine kinderborden zijn uniek in Nederland, en het staat superleuk op tafel. Je kindje zal zijn of haar bordje ongetwijfeld snel leegeten, met zo’n leuke afbeelding op de bodem!

Op Hip & Hot kun je een vrolijk melamine ontbijtbordje met een zelfgekozen kindernaam ter waarde van €19,95 winnen! Dit bordje is uniek, want het is nergens anders in Nederland verkrijgbaar, behalve bij de Kinderboetiek. Hiervoor mail je het antwoord op de volgende vraag via dit formulier: wat is de diameter van het ontbijtbordje? Deze actie loopt tot 21 juni 2009.

overzichtspagina-borden

Vorig artikelTrapautodealer
Volgend artikelGribbeltje
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in