De leukste dagboeken voor mama’s (to be)

Lief dagboek …. Deed jij het ook, als puber een dagboek bijhouden? Ik wel. Ik vertrouwde mijn dagelijkse beslommeringen en mijn grootste geheimen aan het dagboek toe. Ik kon er mijn emoties en mijn onzekerheden in kwijt en het vormde een houvast. Tegenwoordig heb je ze nog, de bekende dagboeken met een slotje erop. Maar er zijn ook een heleboel moderne versies, ook voor volwassenen, op de markt. Ik shopte deze hippe dagboeken.

De leukste dagboeken voor mama’s (to be)

1. Het creatieve dagboek. Hierin kan je tekenen, schrijven, collages maken … wat je maar wilt. Het is jouw dagboek! Sla het open op een willekeurige bladzijde, kies een pagina uit die bij je stemming past en ga aan de slag. Laat je inspireren door de leuke opdrachten en leg je gedachten, gevoelens, dromen en herinneringen vast in woord en beeld.

full31285112

2. Het doedel je dag dagboek. Voor wie liever tekent dan schrijft een ideaal dagboek. Wil je graag een dagboek bijhouden, maar heb je niet veel tijd of zin of ben je niet zo van de woorden? Dan is dit boek perfect voor jou.  Je tekent je humeur van de dag met een gezichtje in de gekleurde bol en schrijft er eventueel nog wat bij. Ideaal voor de creatievelingen onder ons.

article31285237

3. Na het succes van het ‘een vraag per dag’ dagboek, is er nu een dagboek speciaal gemaakt voor mama’s. Elke dag stelt het boek één vraag. Sommige gaan over jouw leven als mama, anderen over de kinderen of de partner.  Als er 5 jaar verstreken zijn, is er een heel bijzonder dagboek ontstaan waarin je leest hoe je gevoelens en ideeën, ook als moeder, zijn veranderd.

dagboek

Vorig artikelHeerlijk op vakantie met Eurocamp
Volgend artikelEen oplaadbare lamp, dat is handig!
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in