De mooiste kerstkaarten van 2015

Hoera, het is kerstkaarten tijd! Ik vind het zo leuk om een kaartje te versturen of te ontvangen. En het is weer helemaal in om échte kaarten te sturen naar familie en vrienden. Doe jij dat ook? Hip & Hot zet een aantal kerstkaart-toppers voor je bij elkaar.

HIp & Hot - kerstkaarten

1.Bij Sweet Yearning hebben alle producten een nostalgische uitstraling, en dat geldt natuurlijk dan ook voor de kerstkaarten! Deze brengen het gevoel ‘van toen’ helemaal terug …. geluidloze films, dinky toys en viewmasters. En heb je misschien een oude oma? Dan weet ik zeker dat zij helemaal blij wordt van deze kaarten van weleer.

2.In de webshop van Hip & Hot vind je ook kerstkaarten, wist je dat? De kaarten zijn ontworpen door Nelleke Wouters, je kent haar misschien wel van de printables. De set bestaat uit 6 kerstkaarten, met verschillende teksten en afbeeldingen, zoals ‘best wishes, angel kisses’ en ‘leave a little sparkle wherever you go’. Welke is jouw favoriet?

3.Een kaartje met een tweede leven, daar ben ik wel voor. De geweldige groei-kerstkaarten van Bonte Raaf gaan langer mee dan de kerst duurt. Het zijn mooie handgeschepte kaartjes die zijn voorzien van klaverzaadjes voor geluk of bloemenmix voor in donkere dagen. Is de kerst voorbij? Dan stop je ze in de grond, zorgt goed voor ze en wacht op de bloemen!

4.Een mooie, eenvoudige zwart-witte kerstkaart vind ik ook wel iets hebben. En zeker eentje met een kerstboom en hartjes, want daar draait het toch een beetje om op deze dagen. En wil je er toch iets aan veranderen? Dan bewerkt je ‘m zodat-ie helemaal jouw eigen kaart wordt.

5.Bij Winkel van Papier vind je een aardige collectie aan kerstkaarten. Die met de vogeltjes er op vind ik wel cute en best onderscheidend van andere kaarten die ik tegen ben gekomen. De kaarten komen met een mooie rode envelop; helemaal christmas-style!

6. Deze kaart met auto met kerstboom erop is gezeefdrukt op karton. De kaart heeft een neon rand en je krijgt er een mooie kraft envelop bij. Door het gebruik van de zeefdruktechniek spat het neon oranje echt van de kaart af. Een heel bijzondere en mooie aparte kaart van Studio Inktvis.

7. “All I want for Christmas is you”, dat zingen we natuurlijk allemaal uit volle borst mee. Hoe leuk is het om deze tekst ook terug te zien op een kerstkaart. De kaart koop je bij Dreamkey en is met de hand gedrukt op 300 grams linnen papier. Je verstuurt ‘m in de bijgeleverde wit met gouden envelop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here