Dirty Chai oftewel coftea

selestial seasonings dirty chaiTrok de titel jouw aandacht ook? Toen ik een bericht in mijn mailbox ontving met daarin de woorden coftea en dirty Chai, was ik als zowel koffie, thee en chai latte liefhebber meteen getriggerd. Dàt wilde ik proberen!

Combinatie

Wat is het eigenlijk? Dirty Chai van Selestial Seasonings is eigenlijk niets anders dan een combinatie van koffie en thee met de heerlijke ondertonen van kardemom, kaneel en zwarte peper. Ik was bang dat het mogelijk teveel naar de bittere smaak van koffie zou neigen, maar niets is minder waar. Dirty Chai is kruidig en zelfs een beetje zoetig. Zelf drink ik het ‘t liefste met wat amandelmelk er doorheen en een klein beetje honing.

Trend

Coftea was al hot in big city Londen, en is nu overgewaaid naar Nederland. Selestial Seasonings deed deze bijzondere smaak in een zakje, zodat je op eenvoudige wijze zelf een Dirty Chai thuis kunt zetten. Ik drink deze kruidige blend het liefste rond 10 uur, met een heerlijk plakje homemade bananencake of een stukje pure chocolade met hazelnoten. Ook om 4 uur smaakt het prima, in plaats van een cup a soupje ofzo. Dirty Chai is net zo’n opkikker en trekt je snel en doeltreffend door je middagdip heen.

Je koopt Selestial Seanonings Dirty Chai gewoon bij de AH, wel zo makkelijk!

dirty chai

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here