Dirty Chai oftewel coftea

selestial seasonings dirty chaiTrok de titel jouw aandacht ook? Toen ik een bericht in mijn mailbox ontving met daarin de woorden coftea en dirty Chai, was ik als zowel koffie, thee en chai latte liefhebber meteen getriggerd. Dàt wilde ik proberen! Het is een theesoort van Celestial Seasenings en naast deze bijzondere smaak hebben ze natuurlij nog veel meer soorten thee die de moeite van het proberen waard zijn. Maar, eerst mijn ervaring met deze Dirty Chai oftewel coftea.

Lees ook: Chai Latte van David Rio

Inhoudsopgave

Combinatie

Wat is het eigenlijk? Dirty Chai van Selestial Seasonings is eigenlijk niets anders dan een combinatie van koffie en thee met de heerlijke ondertonen van kardemom, kaneel en zwarte peper. Ik was bang dat het mogelijk teveel naar de bittere smaak van koffie zou neigen, maar niets is minder waar. Dirty Chai is kruidig en zelfs een beetje zoetig. Zelf drink ik het ‘t liefste met wat amandelmelk er doorheen en een klein beetje honing.

Trend

Coftea was al hot in big city Londen, en is nu overgewaaid naar Nederland. Selestial Seasonings deed deze bijzondere smaak in een zakje, zodat je op eenvoudige wijze zelf een Dirty Chai thuis kunt zetten. Ik drink deze kruidige blend het liefste rond 10 uur, met een heerlijk plakje homemade bananencake of een stukje pure chocolade met hazelnoten. Ook om 4 uur smaakt het prima, in plaats van een cup a soupje ofzo. Dirty Chai is net zo’n opkikker en trekt je snel en doeltreffend door je middagdip heen.

Je koopt Selestial Seanonings Dirty Chai gewoon online. Wel zo makkelijk! 

dirty chai

Vorig artikelDe gaafste schommelstoelen voor iedere (baby)kamer
Volgend artikelJe kind op filmkamp deze zomer?
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in