Door Jolanda

kruikenzakomslagdoeksprookjeMijn nieuwste creatieve ontdekking is Door Jolanda. Ook zij maakt enorm veel hippe spulletjes. Van stof, wel te verstaan. Voor in je woonkamer, badkamer,  toilet, keuken. Een mooie tas om mee te shoppen, leuke spulletjes voor de kinderkamer. Grappige boekenleggers & sleutelhangers. Allemaal gemaakt Door Jolanda. En heel betaalbaar! Jolanda werkt ook in opdracht. Dus heb je zelf een goed idee, mail haar dan even of het uit te voeren is. Regelmatig verschijnen er nieuwe producten, dus houdt de site goed in de gaten als je van landelijk textiel en ouderwetse kwaliteit houdt.

En de lezers hier hebben weer geluk! Want je maakt kans om gratis kennis te maken met een paar producten van Door Jolanda. Zij heeft een superlief pakketje beschikbaar gesteld voor de winactie met een gastendoekje, lavendelhartje en een geurzakje. Wat moet je hiervoor doen? Ga naar de hyves van Jolanda, wordt gezellig lid en kijk welke achtergrond de site heeft. Mail het antwoord vervolgens via dit formulier en wie weet ben jij wel de winnaar van die mooie pakketje! Deze actie loopt tot 26 juni 2009.

cadeau-hiphot-door-jolanda

Vorig artikelDe Utrechtse Fabriek
Volgend artikelOlmenhorst Voorjaarsfair
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in