Droomjuweeltjes

Het gaat maar door met al die leuke sieraden webshops. Ze schieten als paddenstoelen uit de grond en hebben allemaal zoveel leuks. Zo ook Droomjuweeltjes. Je kunt hier vooral terecht voor heel leuke Hello Kitty sieraden. Mijn dochter is vindt Hello Kitty, net als K3, het einde. We kregen natuurlijk wat moois van Droomjuweeltjes opgestuurd en dat prachtige kettinkje wordt regelmatig gedragen. Het is ook erg schattig voor kinderen, helemaal als je het combineert met een leuk shirt van Hello Kitty. Maar bij Droomjuweeltjes hebben ze natuurlijk meer. Je kunt er ook terecht voor Berry Kralen en naamsieraden. Zo vindt iedereen wel iets moois voor de kindjes!

Namens Droomjuweeltjes mag ik natuurlijk ook weer iets weggeven. Dit keer is dat een set Tinkerbell sieraden. Er is dus een ketting, haarspelden en een paar oorbellen voor een van de mensen die het juiste antwoord weet op de volgende vraag: sinds wanneer verzorgt Droomjuweeltjes ook kinderfeestjes? Het antwoord horen wij graag weer via het alom bekende formulier. Deze actie loopt tot 16 juli 2010.

Vorig artikelJe eigen legoblokje
Volgend artikelTraktatiecorner
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in