DuoFertility

Goed nieuws voor iedereen die graag zwanger wil worden! In Engeland hebben ze iets nieuws uitgevonden. Het zou je kansen enorm verhogen. De DuoFertility. Dit apparaatje is heel ingenieus: het registreert je basale lichaamstemperatuur door een miniscuul dingetje onder je oksel te plakken gedurende de nacht. Hierdoor kunnen je vruchtbare dagen heel nauwkeurig worden voorspeld. Er zitten nog meer handige opties op het apparaatje, welke dat zijn kun je hier lezen.  Momenteel is de DuoFertility nog in de testfase en nog niet te koop. Maar… ze zoeken nog vrouwen die het willen uittesten. Wil je meedoen? Meld je dan hier aan!

duofertility

Vorig artikelPure Déco
Volgend artikelFin + Roe
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. De URL hierboven wijst niet naar een pagina om je aan te melden voor uitproberen van de DuoFertility, wel naar een verkoopspagina van DuoFertility.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here