Een koffertje met je geboortekaartje

koffer kaartje geboorte Samen zwanger zijn schepte een band. Helemaal als je bijna tegelijk uitgerekend bent. Marieke Noppen van Plak & Co waren in dezelfde week uitgerekend. Ze stuurde me privé berichtjes via Facebook toen de baby zich (bijna 3 weken eerder dan Fee!) zich aandiende en ik leefde helemaal mee. Na een paar weken stond ze aan de deur bij me. Ze had een superleuk koffertje gemaakt van het geboortekaartje van Fee. Het pronkt nu bij haar bedje en ik bewaar er bijzondere spulletjes van rond haar geboorte in. Ik ben er zo blij mee!

Het koffertje is natuurlijk ook een superleuk kraamcadeau! Heel origineel. Iedereen vindt het bijzonder om het geboortekaartje vereeuwigd te zien in zo’n koffertje. Het is bovendien heel bruikbaar, ook later nog. Je kunt het overal neerzetten en er mooie spullen in bewaren. Marieke is trouwens heel creatief. Als je wilt kan ze ook een andere creatieve invulling geven. Dus niet plat het kaartje overnemen, maar ook andere leuke manieren om er een echt bijzonder koffertje van te maken. Bijvoorbeeld met foto’s of andere spullen die met de geboorte te maken hebben. Zo heb je echt iets unieks!

Laatst kwam ik Marieke weer tegen, bij de lancering van de Haagse Moedergids. Ook daar stonden haar koffertjes, en we spraken er over dat mijn lezers die vast geweldig vinden. Tijd voor een leuke actie!

koffertje-van-geboortekaartje

Je kunt namelijk een koffertje met het geboortekaartje van je kindje winnen. Wat moet je daar voor doen? Zet op Facebook als reactie onder het bericht over deze blogpost een foto van je geboortekaartje. Heb je geen Facebook? Dan mag je ook een foto van je kaartje naar ons mailen. Wij loten een winnaar op 26 november 2015!

Zelf een koffertje op maat bestellen? Dat kan via Plak & Co!

koffer geboortekaartje

Vorig artikelVan Stokke Baby Set naar Stokke kinderstoel
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #40
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in