Een Nieuw Avontuur

haasjeAlles, alles wat te maken heeft met papier kun je tegenwoordig online kopen bij de hippe webshop Een Nieuw Avontuur. Leuke retro adresboekjes. Fantastisch leuk Japans papier, om te vouwen of op te schrijven. Of gewoon een klein cadeautje in te pakken. Succes verzekerd! Ik zag ook etui’s in vrolijke stofjes en herfstige kleuren. Heel erg leuk op deze site vind ik de wensen van papier. Een superleuk cadeautje voor een vriend of vriendin die om we wat geluk kan gebruiken. Iets wat ik zeker zou kunnen gaan bestellen is de hartjestape, zo leuk om een cadeautje feestelijk in te pakken. Dat geeft iets saais net even wat extra’s. Nou ja, het is al wel duidelijk, ik ben enthousiast over Een Nieuw Avontuur! En wie een kijkje gaat nemen wordt dat vast ook.

article7586782

Er is vandaag iets weg te geven, namelijk een papier verrassingspakket met allerlei moois om te plakken, te schrijven en te versturen. Van belang hiervoor is, dat je even op de site kijkt en mij laat weten wat jij het absolute topproduct vindt of wat je nog mist en er zeker tussen had moeten staan! Laat het weten via het bekende formulier en wie weet wordt jij straks als winnar uitgekozen. Deze actie loopt tot 16 oktober 2009.

etiket2

Maar dit is nog niet alles. Een Nieuw Avontuur geeft ook een korting weg van 10%. Hiervoor vul je de code Hip & Hot in. Deze kortingscode is geldig tot 30 september 2009.

Vorig artikelTulpjes
Volgend artikel4KidsNL verkleedkleren
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in