Een Scandinavische stoel voor de woonkamer

scandinavische fauteuil pibWie mij hier al een poosje volgt weet inmiddels wel dat de woonstijl die wij hebben in huis Scandinavisch is. Ik hou van de lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen die passen bij deze stijl. Ik word er rustig en blij van. Inmiddels zijn we in onze nieuwe woning al aardig op orde, maar er blijft natuurlijk altijd wat te wensen over. Zo waren wij nog steeds op zoek naar een mooie stoel voor tegenover de bank.

Lees ook: Hoe kies je de perfecte sta-op stoel voor jouw interieur?

Een Scandinavische stoel voor de woonkamer

Na lang zoeken kwamen we terecht op de website van Pib, waar we de Scandinavische design stoel Satow vonden. Een eikenhouten fauteuil met geweven touw en een olijfgroen kussentje op de zitting. Ik was er meteen verliefd op. Hij leek me ook lekker zitten, want hij is laag en heeft geen lange zit. Onze bank is voor mij te hoog, waardoor ik altijd met mijn benen bungel.

Een Scandinavische stoel voor de woonkamer

Online een fauteuil bestellen

Ik vond het best spannend om online een fauteuil te bestellen. Op het plaatje kan het er allemaal mooi en fijn uit zien, maar hoe is dat dan in het echt? Ik nam de gok en liet ‘m hierheen komen. Dat ging vlot, al na 1 dag ontving ik de bevestiging en een paar dagen later werd ik gebeld dat hij op maandag bezorgd kon worden. Vol spanning afwachten dus, maar het weekend ging snel en maandagmiddag stond de stoel al in mijn woonkamer.

Een Scandinavische stoel

Goed ingepakt

De stoel werd geleverd in een grote doos, goed ingepakt, zodat hij niet kon beschadigen. Nadat ik de stoel had uitgepakt heb ik ‘m direct op de juiste plek gezet. Hij stond perfect. Met een kussentje in mijn rug zit de stoel als gegoten. Het een stoel voor mensen die niet te lang zijn. Tegenwoordig zit Maik dus meestal op de bank en ik in de stoel ‘s avonds mijn kopje thee te drinken of een boek te lezen. Het is een heerlijk plekje, zo bij het raam. Kaarsjes aan, muziekje erbij en ik ben helemaal blij met ons huisje. Kan ik ‘s avonds in alle rust enorm van genieten.

Scandinavisch design satow

Op zoek naar een Scandinavische fauteuil?

Als jij ook al een tijdje naar mooie Scandinavische fauteuils zoekt dan ben je bij Pib dus aan het juiste adres. Ze hebben nog veel meer mooie stoelen, met kussens, zonder kussens, in diverse kleuren. Ik ben in elk geval heel blij met mijn Scandinavische stoel, we gaan er veel plezier van hebben! Meer van mijn huis zien? Kijk dan hier.

stoel satow scandinavisch pib

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
scandinavische stoel
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelLeuke campings in Italië
Volgend artikelEen bijzondere roadtrip door Amerika
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in