Een zoektocht naar de ideale bank

Een zoektocht naar de ideale bank bruinDe zoektocht naar de juiste bank is niet eenvoudig. Toen wij hier net kwamen wonen hadden we een bruine bank. Die was nog uit ons oude huis, waar we bruin en natureltinten als kleur hadden. Daar was ik helemaal klaar mee, dus hier gingen we over op pastelkleuren. Een bruine bank paste er niet bij, dus ging hij op Marktplaats en hij was zo verkocht. Toch was een nieuwe niet zo snel gevonden. We konden er maar niet voor slagen. Uiteindelijk hebben we een goedkope grijze gekocht, die eigenlijk niet lekker zit en ook te klein is. In feite is de zoektocht naar een ideale bank dus nog steeds gaande.
 

Een zoektocht naar de ideale bank

Er is nogal een aanbod in banken, dus je zou denken dat het vrij eenvoudig is om de juiste bank te vinden. Dat valt tegen. Er is soms zoveel aanbod, dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Het moet ook maar precies passen, net de juiste stof zijn en de perfecte kleur. Online soms best lastig te zien. Bovendien weet je niet hoe de bank zit. Gelukkig kun je bij de meeste winkels wel een afspraak maken om dat te testen. Ik ga dat voortaan ook zeker doen, want ik heb al zo vaak de fout gemaakt om zonder te testen een bank te kopen en ze zaten nooit echt fijn. 

Loungen

Persoonlijk houd ik van lounge banken. Hoekbanken hebben iets royaals en zeker als je een gezin hebt met grote kinderen is een grote bank erg prettig. Een paar mooie kussens erop en je bent klaar. Een lounge bank heeft bovendien veel zitplekken, wat handig is bij een feestje of als er gewoon bezoek komt. Zorg ook wel voor een bijzettafeltje om de hapjes en drankjes op te zetten. En leg even een plaid neer over de bank, want als er wijn vloeit willen er wel eens nare plekken op de bank komen. 

Relaxbank

Onze zoektocht naar de ideale bank is nog niet voltooid. We gaan gewoon nog even verder. Als de kinderen wat groter zijn, durven we er ook meer geld aan uit te geven. Nu denk ik steeds: wat als ze een vlek maken die er niet meer uit wil? Nog een paar jaar wachten, dan is onze jongste dochter wel uit de echte knoei leeftijd en kunnen we een fijne relaxbank of loungebank aanschaffen. Ik kijk er nu al naar uit!
Een zoektocht naar de ideale bank
 
 
Vorig artikelMusthave: velvet in je interieur
Volgend artikelWisdom Tiles als cadeau door de brievenbus
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in