Eigenhandigheidje

geboortekapstok-lily-3Conny van Eigenhandigheidje maakt bijna alles zelf. En wat ze maakt is superleuk voor de baby- of kinderkamer. Schoolborden in de vorm van dieren, leuke kinderstoeltjes met naam. Hippe letters voor aan de muur, ook heel leuk voor in je woonkamer trouwens. Maar het aller, allerleukst, vind ik de kapstokjes. Lief, stoer, schattig, of vrolijk, zoals je het wilt kun je het krijgen. Wil je iets passend bij je behang? Stuur een stukje behang op, en Conny zorgt dat het kapstokje helemaal doorgestyled is. Wil je een kapstok van je geboortekaartje? Ook dat kan! Op de website staan voldoende voorbeelden om ideetjes op te doen. Je kunt ook iets kiezen wat bij je kindje past, of een figuur wat je kindje helemaal weg van is. Een Pipi Langkous-kapstok of een K3 kapstok ofzo. Conny weet er wel raad mee!

geboortekapstok-stijn-3

Voor Hip & Hot stelt Conny 1 kapstokje beschikbaar. Wil je deze winnen? Mail dan via dit formulier in welk magazine Eigenhandigheidje heeft gestaan. En wie weet mag jij straks een kapstok naar keuze laten maken! Deze actie loopt tot 25 juli 2009.

kapstok-lynnjesse-3

Vorig artikelLoopfietswinkel
Volgend artikelMaak en Herstel
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in