Fem-star

femstar-ingepaktOver prakisch gesproken… Gaan we niet binnenkort weer massaal op vakantie? Dan is het best een beetje behelpen als je kleine kindjes hebt. Want die superhandige kinderstoel van thuis past natuurlijk niet in de auto of het vliegtuig. Ik weet nog hoe wij vorig jaar aan het worstelen waren met onze dochter. Ze wilde niet stil zitten. Zat ik aan tafel met haar op schoot, rustig eten was er niet bij. Daar heeft Fem-star een handige oplossing voor bedacht. Een inklapbare kinderstoel. Lichtgewicht, zeer stabiel en in enkele seconden uitgevouwen. Hij wordt geleverd in een handig draagzakje en is verkrijgbaar in 4 hippe kleuren. Je kunt hem onder andere hier kopen. Voor deze superhandige kinderstoel betaal je €49,95.

fs_seat_orange

Vorig artikelTrendyspeelgoed
Volgend artikelbieq
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Wij hebben de Handy Seat voor op vakantie, ook heel handig! Kan op (vrijwel) iedere stoel gemonteerd worden en is makkelijk te vervoeren. Is wel iets duurder (rond de 80 euro geloof ik) dan de Fem-star.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in