Free Printable kalender voor 2020

free printable kalender 2020
Sinds september is er al weer heel veel over gemaild en naar gevraagd: komt er weer een Free Printable kalender voor 2020? Natuurlijk! Nelleke Wouters is weer aan de slag gegaan en heeft weer iets moois voor jullie gemaakt. Na een versie in 201620172018 én 2019 heb ik hier ook een gratis kalender voor 2020 voor jullie! Het begint al een echte traditie te worden. Voor volgend jaar alvast: meestal zorg ik ervoor dat hij in oktober online komt. Dit keer is er wel maar één versie van de gratis kalender voor 2020, maar dat is vast niet erg. Volgens mij wordt de gekleurde versie toch verreweg het meest gedownload. Tot nu toe maarliefst 20.800 keer! De kalender voor 2021 is er inmiddels ook, je vindt ‘m hier!

Lees ook: de fijnste gezinsplanner ooit!
Lees ook: free printable kalender 2021

Wat bracht 2019 jou?

Het is pas oktober, maar langzaam beginnen we na te denken over wat het afgelopen jaar ons gebracht heeft. Mooie dingen, verdrietige dingen, spannende dingen, iedereen heeft zijn eigen verhaal over 2019. Misschien is het leuk om op 11 november (Sint Maarten) te starten met de traditie van het Wichtelen voor iemand die een moeilijk jaar had. Leuk om te doen samen met de kinderen of op school met een klas. De gratis printable kalender 2020 kun je dan meteen als leuk cadeautje uitprinten.

Mijn 2019

Vorig jaar schreef ik over Heleen, een goede vriendin en werkzaam op deze blog. Zij kreeg in 2018 longkanker en leefde nog toen ik de blog over de nieuwe kalender online zette. Helaas is zij op 2 december overleden. Het gemis van haar heb ik heel 2019 met mij mee gedragen. Natuurlijk wordt het intense verdriet langzaam iets minder, maar nog steeds denk ik veel aan haar. Gelukkig zijn er tot nu toe geen hele nare dingen gebeurd, maar het jaar is nog niet om. Wel heb ik veel mooie reisjes mogen maken, waar ik erg blij om ben. Ik laad echt op van het drukke gezinsleven als ik een paar dagen weg ben. Ook dan is deze gratis kalender voor 2020 weer heel handig, zo kan ik precies invullen wanneer ik wegga en wanneer ik thuis kom.

Donatie KWF

Vorig jaar vroeg ik jullie een kleine donatie te doen voor het KWF. Ik betaal Nelleke om de gratis kalender 2020 te ontwerpen, maar ik bied hem jullie gratis aan. Ik vind het gewoon heel leuk dat hij zoveel gedownload wordt. Toch wil ik ook dit jaar weer vragen om een donatie te doen aan het KWF als je iets kunt missen. Al is het maar een euro. Gewoon, omdat ik niet kan en wil vergeten wat Heleen en veel andere mensen moeten meemaken. Een donatie aan het KWF, hoe klein ook, helpt. Zodat we een klein stukje kunnen bijdragen in het terugdringen van deze vreselijke ziekte. In 2019 is de kalender dus ook weer ruim 20.000 keer gedownload! Wie weet wat Free Printable kalender voor 2020 gaat doen… Een euro lijkt een druppel op een gloeiende plaat, maar als iedereen €1 doneert is het ineens een fors bedrag.  Deel dit bericht gerust, want hoe meer we kunnen bijdragen met elkaar, hoe beter! Bovendien vind ik het leuk als veel mensen deze free printable kalender voor 2020 gaan gebruiken.

Het jaar dat voor je ligt

In ieder geval: de feestdagen komen er aan. Sinterklaas, kerst, oudjaar. Zeker voor mensen met kinderen vliegen de jaren voorbij. Deze gratis kalender is voor veel mensen een vaste houvast in het drukke gezinsleven. Zo ook van mij. Playdates, sporafspraken, hobby’s, dingen die mee moeten naar school, bezoekjes aan de huisarts of tandarts, boodschappen die je nog moet doen, noem maar op. Ik heb begrepen dat hij ook veel op scholen wordt gebruikt, leuk!

Free Printable kalender voor 2020

Oke, genoeg gepraat: de nieuwe gratis kalender/planner vind je hieronder! Uitprinten en downloaden? Ga je gang! Het is een gratis kalender voor 2020, je hoeft er dus niets voor betalen, behalve je papier en printerinkt natuurlijk. in veel gezinnen wordt de gratis kalender al gebruikt, heel leuk vind ik dat! Plak ze op de muur met masking tape, maak er gaatjes in en haal er een touwtje doorheen, net hoe jij het handig vindt. Er zijn plekken genoeg te bedenken! Wil je een grote muurkalender? Ook dat kan! Veel plezier ervan! Hier vind je de pdf op A0 formaat. 

A4 formaat
A4 formaat (zonder figuurtjes)

A3 formaat
A3 formaat (zonder figuurtjes)

gratis kalender voor 2020

gratis kalender uitprinten 2020

Vorig artikelRondreis door de Westfjorden
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #250
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

8 REACTIES

 1. Beste,

  Deze kalenders zijn ook hier een jaarlijkse traditie om deze af te drukken en te gaan gebruiken, waarvoor dank! Ik ben student en voor mij werken de kalenders het beste zonder al de figuurtjes. Zo blijft de kalender overzichtelijk, aangezien er vaak een heleboel komt op te staan. Met de figuurtjes wordt het naar mijn gevoel wat te druk en niet meer zo praktisch. Zou het toch mogelijk zijn om een kalender zonder figuurtjes online te zetten of me door te sturen?
  Het zou me zo helpen.

  Met vriendelijke groet,
  Joyce D.

 2. Hoi hoi,

  Ik vind deze kalender fantastisch. Wil hem graag gaan gebruiken voor mijn nieuwe klas. Maar kun je me vertellen wanneer de kalender voor 2022 komt? Ik heb namelijk nu al afspraken voor het nieuwe jaar en weet anders niet waar ik deze kan laten.

  Groetjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in