Geboorteraamsticker

wiegraamstickerToen mijn dochter geboren werd, woonden we nogal hoog. Ik had van die leuke ooievaars gezien, die je tegen het raam kon plakken alsof ze naar binnen gevlogen waren, maar het leek me weinig zinvol op 5 hoog. Ik vond dat toen wel jammer. Als ik in het huis waar ik nu woon een kindje zou mogen krijgen, dan versier ik het huis enorm. Iedereen mag het dan weten! En er zijn genoeg mogelijkheden. Zo vond ik van die hippe geboorteraamstickers. In allerlei blije afbeeldingen. Op de website van Geboorteraamsticker natuurlijk. Hele leuke website trouwens. Je vindt er nog veel meer hippe spulletjes. Zoals bijvoorbeeld muurstickers voor de kinderkamer. Deurstickers, autostickers, verjaardagstickers, slingers, spandoeken, piepschuimen letters, noem maar op! Je raakt niet uitgekeken en ik kan dan ook elke zwangere of zwangere to be adviseren om eens een kijkje te nemen op de website van Geboorteraamsticker.

raamsticker lars

Hip & Hot mag namens Geboortesticker.nl een deursticker naar keuze weggeven. Aan iemand die binnenkort een kindje verwacht of al een kindje heeft die wel zo’n hippe sticker op zijn of haar deur wil laten prijken. Laat via contact even weten wat  jij het leukste product vindt op de website van Geboorteraamsticker en wie weet mag je ‘m straks in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 22 augustus 2009.

tekst raamsticker

Vorig artikelDaydreem Designs
Volgend artikelDanidou
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in