Gezinnig

PlanbordIk heb het 7 dagen bord van Gezinnig in gebruik, en dat is handig joh! Een weekplanner voor mijn dochter. Het bord is van emaille en er worden 80 magneetjes bijgeleverd. Op dit moment zijn ze nog niet allemaal even relevant voor mijn dochtertje van 2,5 jaar. Gelukkig zijn er ook blanco magneetjes, zodat je er zelf een picto op kunt tekenen. Op het bord heb je de mogelijkheid om een klein pasfotootje van je kind plakken, zodat je bij meerdere kinderen onderscheid kunt maken. Verder is het mogelijk om met whiteboardstift op het planbord te schrijven. Heel handig om je kind een houvast te geven in zijn of haar drukke week. Een kind kan zich voorbereiden op de leuke en minder leuke dingen die komen gaan. Bovendien is het mogelijk om via het planbord een kind te belonen. Superhandig dus!

magneetjesplanbord

Overigens verkopen ze op de site van Gezinning nog veel meer praktische hebbedingetjes die een must zijn voor je gezin. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Wie weet ben jij wel helemaal fan van de Yes! cards, de dag/nacht klok of de family survival planner.

planbordhelemaal

Vorig artikelHeartfelthandmade
Volgend artikelHelen Originals
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

6 REACTIES

 1. Wat een mooi planbord!! Heb er nu eentje van de hema maar die vinden we niet héél erg fijn en aangezien we over een paar weekjes ‘thuis’ training krijgen met een planbord lijkt me dit een prima planbord!!

  Super, bedankt voor de tip 🙂

  Liefs,
  Nathalie

 2. Hier ook een Hema planbord, maar dat valt een beetje tegen. Na een paar weken kregen we de stift al niet goed meer weggeveegd. Dus ik ga zeker meedoen!!!

 3. hihi, ik ga er bij voorbaat al vanuit dat er een winactie aan hangt, maar helaas. deze keer niet. toch ga ik zeker de site eens bekijken. de decembermaand is tenslotte ook in aantocht.

 4. Hier was ik gewoon naar op zoek (al veel leuke Amerikaanse varianten gezien, maar Nederlands is voor een Vlaamse toch veel interessanter) en het ziet er nog mooi uit ook!!! Bedankt voor de tip! Ik ga nu bestellen (het bord en de planner)!
  Fijne dag nog,
  Liesbeth
  ps: ik ben helemaal blij, maar dat zie je waarschijnlijk wel aan al die uitroeptekens 😉

 5. Oh nee! Ze versturen blijkbaar niet naar België… Kan in ieder geval geen land opgeven… Heb hen ondertussen een mailtje gestuurd; duimen maar dat het in orde komt…

 6. Heb ondertussen al antwoord gehad en rara ‘problem solved’! Joepiedepoepie!
  Nog eens bedankt voor de tip,
  Liesbeth

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here