Giggleberry

appeltjesvlagIn Nederland kun je ze ook kopen, van die leuke stoffen vlaggetjes die elk feestje opfleuren tot een vrolijke en hippe party. Toch kocht ik ze liever in het buitenland. Waarom? Nou ja, omdat dat dan nèt even iets origineler is.  Stofjes die je hier niet ziet. Waar je dan echt de blits mee maakt. Op Etsy vond ik Giggleberry. En zij hebben enorm leuke vlaggetjes. In de categorie die-moet-ik-hebben! Zoals bijvoorbeeld de uiltjes of de appeltjes. Zò leuk! Er is veel keus, dus trek er gerust een half uurtje voor uit als je de site van deze creatieve dame gaat bekijken. De vlaggetjes zijn rond de 20 euro, verzendkosten zijn niet zo hoog, je betaalt daar 6 euro voor als je 1 vlaggetje bestelt en zelfs maar 1,50 euro als je er 2 bestelt (tip: bestel samen met een vriendin). Binnen een week heb je het in huis. In vergelijking met de Nederlandse sites die soortgelijke vlaggetjes verkopen echt niet duurder, maar wel superorigineel en extra hip! Voor een paar euro extra kun je er zelfs leuke belletjes aan laten zetten.

babushka slinger

En als je vòòr 30 september 2009 bestelt, dan betaal je helemaal geen verzendkosten! Goeie deal dus. Ik weet niet of je nog een feestje hebt binnenkort, maar ik zou het wel weten. Vermeld voor deze gratis verzendkosten, aangeboden door Giggleberry, bij het afronden van je bestelling de code Hip & Hot, je krijgt de verzendkosten dan via Paypal teruggestort.

belletjesvlag

Vorig artikelKlein Parijs
Volgend artikelBlij als mij
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in