Glagla schoenen

GlaglarozeIk zag ze tijdens mijn vakantie in Frankrijk en ontdekte dat ze gewoon ook al in Nederland worden verkocht, de Glagla sportschoen. Deze hippe zomerschoen heeft eigenlijk alles wat je wilt: hij is vederlicht, stevig, comfortabel en verkrijgbaar in supervrolijke kleurtjes. Een groot voordeel van deze schoenen is, dat je ze gewoon in de wasmachine kunt wassen! Wel zo handig voor kindjes die graag buiten ravotten. De Glagla is verkrijgbaar in maarliefst 10 (!) verschillende kleuren. Voor kinderen kun je ze bestellen in maat 28 tot en met 35, maar ze zijn ook beschikbaar in de maten 36 tot en met 46. Dus ook voor de papa’s en de mama’s! Je koopt deze hippe en handige sportschoen in de webshop van TrotseMoeders.nl. Wees er snel bij, want ze schijnen erg hard te gaan! En, ook belangrijk, bestel echt een maat groter dan je normaal hebt, de Glagla schoen valt namelijk erg klein…

glagla verzameling

Namens TrotseMoeders.nl mag Hip & Hot maarliefst 2 paar Glagla’s weggeven! In een maat en een kleur naar keuze, onder voorbehoud van wat er nog beschikbaar is natuurlijk. Omdat de Glagla’s zo hard gaan, loopt deze actie dan ook maar 2 weken in plaats van een maand. Meer kans dus dat je nog iets leuks kan uitzoeken. Het enige dat je hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag: welke prijs hebben de Glagla’s in Frankrijk gewonnen? Het antwoord vul je in op dit formulier en je hoort dus over 2 weken al of je de winnaar bent! Deze actie loopt dus tot 30 augustus 2009.

Glagla schoen

Vorig artikelLoFff
Volgend artikelLittlegift.nl
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in