Gribbeltje

waslijn-gribbeltjeZwangere dames, opgelet! Hier is weer een superleuke website waar je kunt gaan zoeken naar een geschikt geboortekaartje. Lekker kleurig en absoluut anders dan anders. Of je nu karakteristieke uiterlijkheden van je gezinsleden in het kaartje wilt verwerken, bijzondere kenmerken uit het kamertje of je favoriete vakantiebestemming: bij Gribbeltje kan het allemaal! De kleurrijke kaartjes zijn een feestje in de envelop en de geboorte van je kindje zal zo niemand onopgemerkt voorbij gaan. Gribbeltje werkt ook met foto’s als je dat leuk vindt. Eigenlijk is gewoon alles mogelijk! Fijn he?

 Niet zwanger, maar wel zeer enthousiast over de stijl van Gribbeltje? Doe dan mee aan de winactie, waarbij er 3 setjes met wenskaarten te winnen zijn! Laat via dit formulier weten welk kaartje jou het meeste aanspreekt en waarom.

Wel zwanger en vind je de stijl van Gribbeltje zo leuk dat je overweegt om het geboortekaartje daar te regelen? Dan bof je! Als je bij je bestelling vermeld dat je via Hip & Hot komt, dan krijg je nu de proefdruk ter waarde van €7,50 gratis!

kaartjes-gribbeltje

Vorig artikelDe Kinderboetiek
Volgend artikelBlack + Blum
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. ooh, ze zijn idd wel heel erg lief. Geloof toch dat ik toch nog eens zwanger moet zijn met al die leuke kaartjes. 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in