Groeikalender met lekkere mamathee

yoemy-groeikalender-theeNu ik zwanger ben van nummer 4 regent het leuke cadeautjes. Dat vind ik toch nog steeds wel een voorrecht hoor. Al die verrassingen in de brievenbus! Zo ontving ik bijvoorbeeld allerlei leuks van Yoemy. Een t-shirt voor Yuren, met de tekst: ik word grote broer, een setje kaarten en een groeikalender gevuld met thee. Dat laatste vond ik eigenlijk het leukst. Voor elke maand is er een kopje gezonde mama-thee (zonder theïne). En bijgevoegd is een overzicht met wat er in die maand met je kindje gebeurt in de buik. Eigenlijk wel goed om daar even bij stil te staan, want om eerlijk te zijn gaat zo’n vierde zwangerschap aardig aan je voorbij. De andere drie slokken overdag de aandacht op, en ‘s avonds ben ik zo bekaf dat ik soms al om acht uur lig te slapen. Met de groeikalender neem ik toch elke maand heel eventjes de rust om stil te staan bij wat er zich in mijn buik afspeelt. Het is een leuk cadeautje voor de zwangere! Je koopt de groeikalender en de andere leuke dingen via Yoemy.

21-06-2014 shirtjes en rompertjes yoemy reclame

Vorig artikelHonden boterhammen en knakworstjes met gezichtjes!
Volgend artikelZing Anything
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here