Heartfelthandmade

cupcakeIk kan maar geen genoeg krijgen van al die creatieve, handige mensen die de leukste dingen bedenken en in elkaar knutselen. Zo kwam ik laatst terecht op de blog van Heartfelthandmade. Ik werd meteen gevangen door de Toothfairy Monsters. Wat een leuke dingen zijn dat zeg! Hoe kom je er op? Het werkt zo: in dit poppetje van vilt dat eruit ziet als een tand, zit achter het oog een klein zakje. Hier kun je als kind je tand in stoppen al die er is uit gegaan. Je legt het ‘s nachts bij je in bed, en de tandenfee kan dan de tand eruit halen en er centjes voor in de plek in het zakje leggen. Handig toch? En vooral heel erg leuk voor kinderen die aan het wisselen zijn… Verder maakt Marie van Heartfelthandmade ook superleuke letterslingers. Met de naam van je kinde bijvoorbeeld. Leuk om bij een geboorte voor je raam te hangen. Ze maakt natuurlijk nog veel meer. Dat kun je volgen op haar blog en in haar Etsyshop.

toothfairy

Je kunt zo’n mooie letterhanger winnen. Die gaat Marie dan helemaal persoonlijk voor jou maken, mits je wint natuurlijk. Wat je moet doen is het volgende: bezoek de site en laat via dit formulier weten wat je favoriete product is en waarom. Want wie wil er nou geen kans maken op zo’n mooie letterhanger van Heartfelthandmade? Deze actie loopt tot 7 oktober 2009.

lettergarland

Vorig artikelPimpelmees
Volgend artikelGezinnig
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

5 REACTIES

  1. Lovely giveaway my fingers are crossed. I love everything in the shop especially holiday gingerbread. Thanks for the giveaway.Marian

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in