Helen Originals

3830636117_70da1cce78_oHelen woont in Duitsland en is zeer creatief. Haar passie is het maken van tassen. Dat kun je ook wel zien op haar website Helen-Originals. Ze verkoopt er handgemaakte tassen in alle soorten en maten. Van laptoptas tot strandtas, van handtas tot een tas voor de kids. Het is bij Helen-Originals mogelijk om een tas geheel naar wens te laten maken. Je kunt zelf je stofje uitkiezen, aangeven waar je tas aan moet voldoen en Helen gooit al haar creativiteit in de strijd om precies datgene te maken wat jij in je hoofd had! Overigens kan er bij Helen-Originals nog veel meer. Ik zag namelijk ook een paar allerschattigste meisjesjurkjes op de site. Dus mocht je nou zelf niet zo handig zijn met naald en draad, maar wel helemaal wild worden van al die leuke stofjes die er te koop zijn, kan ik je aanraden eens met Helen te mailen of zij je kan helpen…

3830634563_8642b2f2fb_o

Helen-Originals stelt ook iets heel leuks beschikbaar voor de winactie. Je kunt namelijk een handtas naar keuze winnen! Moet je wel even op de site kijken uit hoeveel stoffen je kunt kiezen om een tas te laten maken. Sowieso handig, want dan kun je alvast kijken welke stof jij zou kiezen als je de winnaar bent! Vul het antwoord in op dit formulier en ga heel hard hopen dat jij straks zo’n tasje mag laten maken. Ik heb er namelijk al eentje hangen hier en die is ontzetttend hip! De actie loopt tot 9 oktober 2009.

3830635601_b53876bd12_o

Vorig artikelGezinnig
Volgend artikelSannedols
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in