Hello Josephine

zomerkleedje_kitOp de een of andere manier vind ik het altijd weer een sport om voor mijn dochter originele, maar betaalbare kleding te vinden. Van die kleding waar je niet het halve kinderdagverblijf in rond ziet huppelen. Dat vrienden zeggen: waar heb je dat schattige jurkje vandaan? Dus struin ik het internet af op zoek naar webshops die hebben wat ik zoek. En soms kom je dan iets heel bijzonders tegen. Hello Josephine verkoopt hippe en mooie merkkleding, veelal Belgisch en Scandinavisch design, maar lief voor het budget van papa en mama. Ik zag er een hoop merken die ik nog niet kende, maar die erg leuk zijn! Felle kleurtjes, retro stoffen en soms een tikje nostalgisch. boxpakje_smafolkDe website is handig opgebouwd, je kunt precies op maat zoeken. Een greep uit de merken die ik tegenkwam: Drappadot, BlondBlond, Ej Sikke Lej, Maan, Kit-Lilli, Smafolk, en dat is dus nog lang niet alles. Neem zelf maar gauw een kijkje en profiteer de hele maand mei van lokale verzendkosten! Kies hiervoor het speciale transporttarief: actie Hip & Hot.

Hip & Hot mag namens Hello Josephine 5 onwijs gave designtassen van het Deense merk Ziestha weggeven! Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Ga naar de website van Hello Josephine en zoek op hoeveel kindjes de eigenaresse heeft. Weet je het antwoord? Mail het via dit formulier en wie weet win jij zo’n hippe tas! Deze actie loopt tot 6 juni 2009.

tassen-josephine

Vorig artikelAlmost Sunday Designs
Volgend artikelOllie Rose
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in