Het allerleukste inpakpapier voor Kerst

kerstboom inpakpapierOok met Kerstmis doen wij weer cadeautjes. Al is het alleen maar, omdat ik het zo ontzettend gezellig vindt staan, die pakjes onder de boom. Het inpakken vind ik heerlijk, mooie papiertjes uitzoeken, inspiratie opdoen op Pinterest om je cadeautjes nòg leuker te maken. Voor de kindjes is het wat lastiger, zij zijn alleen maar benieuwd naar wat er in zit. Daarom heb ik ze al voorbereid dat het deze keer geen hysterisch speelgoed zal zijn, maar vooral mooi, duurzaam houten speelgoed. Bijvoorbeeld van Grimms. Zo weten ze al een beetje waar ze aan toe zijn en is het minder spannend wat er in zit.

Maar terug naar de pakpapiertjes. Ik ken een heleboel leuke webshops waar ze de mooiste papiertjes verkopen. Ik deel ze graag met jullie, zodat je ook zo’n warm gevoel krijgt bij het zien van die prachtige pakjes onder je boom straks!

1. Ik ben helemaal gek van dit simpele, maar juist mooi in zijn eenvoud zijnde, pakpapier met dennenbomen. Te koop bij Dreamkey. Naast nog honderden andere schitterende kerstspulletjes, trouwens… Prijs: €1,50 per meter.

kerstbomen pakpapier

2. Wat drukker, maar zeker aansprekend voor de kinderen, is het kerstpapier van Oktoberdots. Mooie kwaliteit, want vorig jaar pakte ik hier heel wat cadeautjes mee in! Prijs: 6 vellen voor 4,95.

oktoberdots kerstpapier

3. Het schoolbord pakpapier in het thema kerst koop je oa bij Kekootje. Prijs: 2,95 voor 4 meter.

krijtbord pakpapier

4. Bij Leuke Lintjes vond ik prachtig zwart-wit papier van Tinne & Mia. Heel stijlvol! Het leuke is dat het dubbelzijdig is. Prijs: €12,50 voor een rol van 50 cm breed.

Tinne

5. Ook bij Leuke Lintjes: dit grijze pakpapier met lieve afbeeldingen. Prijs: 4 meter voor €5,25

grijs pakpapier

6. Het inpakpapier van koper met de sterretjes en het witte pakpapier met gouden kerstboompjes zie ik ook al helemaal bij ons onder de boom liggen! Mooi! Prijs: €5,25.

koper met sterren pakpapier

7. Webwinkel Twenty Somethin’ heeft ook heel wat mooi papier ingekocht. Wat denk je van deze sterren? Ze hebben ook een versie met kerstbomen. Heel stijlvol!

kerstster inpakpapier

8. En eveneens bij Twenty Somethin’ gevonden, dit schitterende papier met de tekst “Merry Christmas“.

merry christmas pakpapier

9. Tot slot ben ik weg van deze twee printjes: de retro hertjes en het nostalgische cadeaupapier. Voor mij graag de cadeautjes hier in ingepakt!

retro hert inpakpapier

Veel inpakplezier en kerstvoorpret gewenst!

nostalgisch kerst inpakpapier

Vorig artikelDe beste partylook voor je kind met kerst
Volgend artikelGigagaaf schoenen voor goede kinderschoenen zonder gedoe
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in