Het vetste spel voor de zomer van 2022

trampoline etan SterreHet zal niemand ontgaan dat de zomer is begonnen. De winterjassen zijn al opgeborgen, de zon schijnt steeds feller en we dragen alweer de mooiste zomer outfits. Na wekenlang hard werken op school of op het werk is een vakantie welverdiend. Waarschijnlijk heb je al een aantal leuke plannen in je agenda staan. Ook al staat je agenda volgepland, kan het weleens voorkomen dat je je zult vervelen. Om te voorkomen dat je je zult vervelen, is het altijd handig een aantal activiteiten en spelletjes op papier te zetten. Deze activiteiten en spelletjes zorgen voor de mooiste herinneringen met je familie en vrienden. Meer weten over de leukste spelletjes en activiteiten? In dit artikel lees je hier meer over. 

Veel springplezier

Niet altijd is het gewenst om buiten het huis activiteiten en spelletjes te doen. Soms wil je heerlijk thuis blijven en tegelijkertijd genieten van het weer. Vooral met kinderen, is het zomerklaar maken van je tuin belangrijk. Je kinderen bezighouden in de tuin, doe je met trampolines. Er zijn verschillende trampolines die je kunt aanschaffen, namelijk: trampolines op poten, inground trampolines en ground level trampolines. Wellicht kijk je er een beetje tegenop om een trampoline in huis te brengen. Gelukkig hoeft dat geen probleem te zijn. Tegenwoordig kun je ook trampolines huren als zomeractiviteit voor de kinderen. 

Een balletje slaan

Je wilt het natuurlijk niet alleen leuk maken voor de kinderen, maar ook voor jezelf. Met een Pooltafel in huis zorg je voor een leuke vrijetijdsactiviteit voor jou en je gezelschap. Er zijn verschillende soorten pooltafels. Zo heb je pooltafels die geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Op de pooltafel kun je zowel pool en snooker spelen. Beide spellen zijn vergelijkbaar, maar toch anders. Pool speel je met zes zakjes en vijftien ballen. In sommige gevallen wordt een pool spel ook met negen ballen gespeeld. Bij snooker worden er zes zakjes gebruikt, terwijl het vaak wel op een grotere tafel wordt gespeeld. Net als pool heb je vijftien ballen nodig om het spel te spelen. Daarnaast verschillen ook de spelregels. 

Kortom, in de zomer wil je natuurlijk leuke herinneringen maken door middel van de leukste activiteiten en spelletjes. Deze activiteiten en spellen kun je zowel binnen als buiten doen. In de tuin kunnen de kinderen gezellig op de trampoline springen en hun energie kwijt raken. Voor volwassenen is een potje pool of snooker een leuke vrijetijdsactiviteit.

fee trampo

Vorig artikelWeet je zeker dat je goed verzekerd bent?
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #394
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in