Hip en hot eruit zien, hoe zorg jij daarvoor?

Ik heb het al vaker gezegd: hip zijn is een subjectief begrip. Als het gaat om kleding, dan zijn elk seizoen weer andere items hip en het hangt er dan ook nog vanaf welke stijl je het meeste aanspreekt. Of iets leuk is, is al net zo subjectief. Wat jij als moderne moeder leuk vindt, hoeft iemand die een totaal andere stijl heeft weer helemaal niks te vinden. De titel van deze blog: hip en hot eruit zien, hoe zorg jij daarvoor? is dan ook echt bedoeld als vraag: wat vind jij hip en hoe zorg je ervoor dat je je ook zo kleed? Hoe belangrijk is praktisch? Ken jij kleding met travelkwaliteit en wat vind je daarvan?

Hip of praktisch?

Ik merk wel dat hoe ouder ik word, hoe meer praktisch van belang is. Waar ik als tiener nog vooral hip probeerde te zijn door toe te geven aan de druk in de groep om merkkleding te kopen, verschoof dit naar gewoon kopen wat ik leuk vind als twintiger en dertiger en merk ik dat ik nu als veertiger naast leuk soms ook kies voor praktisch. Om een klein voorbeeldje te geven: toen ik naar IJsland ging, nam ik alleen handbagage mee. Het is daar koud. Normaal loop ik altijd in jurkjes, maar dat leek me daar niet verstandig. Ik nam 1 jurkje mee, verder koos ik voor broeken. En truien. Dat paste echter niet allemaal in mijn koffer. Uiteindelijk koos ik dus voor 1 warme broek, een warm vest, 2 truien en mijn wandelschoenen in plaats van mijn slippers en laarzen. Praktisch was dus echt belangrijker!

Travelkwaliteit

Als we het dan toch over praktisch hebben: recent ontdekte ik Studio Anneloes. Nog nooit van gehoord? Ik dus ook niet. Studio Anneloes is een Nederlands kledingmerk. Ze staat het meest bekend om haar travelkwaliteit. Dit betekent dat haar kleding niet pilt of kreukelt, en dus zo in je koffer kan worden meegenomen zonder dat het er kreukelig op de plaats van bestemming uit komt. Ideale outfits om mee te nemen als je gaat reizen dus!

Materiaal

Alle kleding met travelkwaliteit is zeer milieuvriendelijk geproduceerd in Europa, dat is sowieso al een pre, en bestaat uit een combinatie van elastan en polyamide. De kwaliteit is goed, de kleding gaat lang mee, waardoor het zeker de investering waard is. De kleding is vooral verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en fuchsia. Redelijk neutraal dus. De pasvorm is zoals het bedoeld is, small is ook echt small. Je wordt dus niet verrast dat iets niet past als je het aanschaft.

Hippe kleding met travelkwaliteit

Mocht je dus binnenkort nog wat tripjes in de planning hebben en op zoek zijn naar kleding met travelkwaliteit, dan kan ik je Studio Anneloes dus zeker aanbevelen. Ik heb zelf momenteel even niks meer staan, maar ik ga het zeker onthouden voor als er iets voorbij komt.

Vorig artikelWat als je schade hebt met je huurauto bij Sunny Cars?
Volgend artikelVrijmibo: variatie op de plank!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in